Arbeta hos oss

  Vi söker en leg. veterinär


  Gylle Smådjursklinik söker en ny medarbetare, leg.veterinär med minst 3 års erfarenhet av arbete på smådjursklinik. En medarbetare med god kommunikationsförmåga och lätt att samarbeta med kollegor och en stor entusiasm och service till våra djurägare.

  Ditt fokus ska vara medicinska utredningar, då stor del av tjänsten är polikliniskt arbete, men tjänsten innebär också en mindre del på operation, så önskvärt är baskunskaper i kirurgi som omfattar enklare bukingrepp på hund och katt.

  Vad erbjuder vi: en positiv och stabil arbetsgrupp som arbetat tillsammans under många år. Vi är 3 st leg. veterinärer, 3 st leg djursjukskötare och 3 st djurvårdare. Utveckling och vidareutbildning är 2 viktiga ledord för oss, så det finns goda möjligheter att åka på kurser, ngt som vi absolut prioriterar.

  Vår klinik är utrustad med operationsavdelning, röntgen med digitalframkallning, ultraljud, tandutrustning och ett mindre laboratorium.

  Tjänsten är 80-100% allt efter önskemål. Tillsvidaretjänst .Tjänstgöring 1 kväll i veckan, ingen tjänstgöring på helger eller nätter.

  Välkommen med din ansökan till vår personalansvariga Kim Lindberg på gyllesmadjursklinik@gmail.com

  Vi behandlar ansökningarna löpande och önskvärt är start för tjänsten augusti, september2020.